Παρέχοντας συναρπαστικές δυνατότητες δημιουργικότητας, κορυφαία καθαρότητα ήχου και το πρωτοποριακό Φίλτρο συχνότητας εφέ, ο μίκτης DJM-700 διαφέρει από κάθε άλλο μοντέλο.

Ο μίκτης 4 καναλιών κληρονομεί την ποιότητα ήχου των μοντέλων DJM-800 και DJM-1000, ενώ περιλαμβάνει επίσης ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά όπως η συνδεσιμότητα MIDI, 49 ψηφιακά εφέ τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα αντιστοίχισης και ένα φίλτρο στην έξοδο προενίσχυσης για το φιλτράρισμα των εφέ.

Διαθέτοντας DSP 32-bit, 13 εφέ beat και βελτιωμένη δειγματοληψία roll σε μια εξαιρετικά οικεία μορφή για τους DJ, αυτό το νέο, ολοκληρωμένο μηχάνημα δημιουργεί μία δική του αποκλειστική κατηγορία.

Με μέγεθος και διαμόρφωση που ακολουθεί τα καθιερωμένα πρότυπα του κλάδου, καθώς και κατασκευή με διπλή θωράκισης που εξαλείφει τον ψηφιακό θόρυβο, το νέο DJM-700 είναι εξαιρετικά στιβαρό και αξιόπιστο.

Θέτοντας το νέο πρότυπο του κλάδου των υψηλής ποιότητας μικτών μεσαίας κατηγορίας, το DJM-700 επιτρέπει στους DJ να παρέχουν μοναδικές ροές μουσικής χρησιμοποιώντας μια εκπληκτική γκάμα χαρακτηριστικών.

Σχεδιασμένος για να κερδίζει τις εντυπώσεις σε χώρους ψυχαγωγίας όπως μπαρ, κλαμπ και στούντιο, ο DJM-700 κερδίζει επάξια τις εντυπώσεις.