Επαγγελματικό πικαπ άμεσης οδήγησης, υψηλής ροπής.

Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου. Αυτό το πικάπ άμεσης οδήγησης και υψηλής ροπής διαθέτει κλασική διάταξη και βραχίονα σχήματος S με ελαστική επικάλυψη για βελτίωση της απομόνωσης και αποτροπή της ανάδρασης. Η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει εξαιρετική απόσβεση κραδασμών και αναπαραγωγή ήχου κορυφαίου επιπέδου με υπερυψηλή ακρίβεια.

Χάρη στις βελτιώσεις νέας γενιάς, το PLX-1000 αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες DJ και λάτρεις του βινυλίου. Συνδυάστε αυτό το πικάπ με έναν μίκτη DJM της Pioneer και δημιουργήστε ένα τέλειο σύστημα DJ.

Το σύστημα άμεσης οδήγησης και υψηλής ροπής φροντίζει ώστε οι δίσκοι σας να φτάνουν σε ταχύτητα περιστροφής 33⅓ σαλ μέσα σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα, χάρη στη ροπή εκκίνησης των 4,5 κιλών/εκ. (ή περισσότερο). Επιπρόσθετα, εγγυάται σταθερή περιστροφή και εξαιρετικό έλεγχο.

Για χαμηλή σύνθετη αντίσταση και έξοδο ήχου εκπληκτικής ποιότητας, μπορείτε να συνδέσετε τα καλώδια στις επαγγελματικών προδιαγραφών επιχρυσωμένες υποδοχές RCA. Το PLX-1000 διαθέτει εναλλάξιμα καλώδια ρεύματος και ήχου – πολύ βολικό για τους DJ που μετακινούνται συχνά.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του πικάπ είναι οι πολλαπλές επιλογές ελέγχου τόνου. Εκτός από το τυπικό εύρος μεταβολής ±8%, μπορείτε επίσης να επιλέξετε εύρος μεταβολής ±16% και ±50%. Ένα απλό πλήκτρο Reset επαναφέρει άμεσα την ταχύτητα περιστροφής στο ±0%.